familyiseverythiing.blogg.se

Den här bloggen handlar om mig, min familj och våran vardag.

Godkväll

Publicerad 2015-12-15 23:59:14 i Allmänt,

Då var denna dagen över. Vet inte riktigt vart tiden tagit vägen idag. Men den har verkligen sprungit iväg. Startade morgonen med en promenad med barnen och en hund som jag tar ut ibland.  Var en kall promenad,  men gick bra. Nova är så hundkär så hon var nöjd att få gå med.är van att gå själv med hunden utan barn. Men det gick bra ivf fast att dom var med. Och Jack satt i vagnen å följde hunden å skrattade, så det var uppskattat av han med.
 
Sen gick vi hem,  tog tag i hemmet och åt lite lunch. Sen iväg och träffa Josefin och Leo. Fikade och pratade skit, jätte mysigt verkligen.  Och barnen hade jätte kul. Tiden flög verkligen iväg. 
 
Simon har vart med mormor och morfar idag. Mormor har opererats,och allt gick bra. Har tänkt på henne hela dagen. Var skönt att höra att hon mådde bra efter.
Så nu
räknar vi ner till jul och planerar mat inför julen. Nova längtar mer än någonsin.  Och vi ser fram emot en mysig dag. 
Hoppas på att det kommer lite mera snö, men det ser ju inte lovande ut.
Fick jag bestämma skulle de komma massa snö nu och sen dagen efter nyår smälta bort och bli vår. 
Imorgon har vi inga planer alls , jätte skönt.  Sen ska vi träffa våra vänner Elisabeth, José och barn på torsdag.  Middag hos oss. Blir mysigt. Och på fredag blir det ikea med emelie.  Lördag middag med syster och robban.  Så planer har vi. Gäller att passa på innan Simon börjar jobba igen. Nej nu säger jag god natt.
 
Puss å kram 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela