familyiseverythiing.blogg.se

Den här bloggen handlar om mig, min familj och våran vardag.

Godkväll

Publicerad 2015-02-28 23:18:36 i Allmänt,

Svenska Downf�reningen
 
Då har vi äntligen tagit steget och gått med i Svenska downsföreningen. Känns bra, nu bidrar jag till vår röst i samhället. 
Har även beställt nytt armband för att stödja gotlands resan i sommar. Hoppas på att vi kommer kunna åka iväg hela familjen. Det är nämligen så att de annordanar ett läger på gotland i sommar för familjer med barn med ds. Skulle vara så roligt att få åka dit och träffa alla underbara människor!
Sen vi fått vår lilla plutt Jack, har vi fått träffa så många underbara människor. VIlket gör mig väldigt glad, är tacksam för de nya vänner, å den nya "familjen" världen över som vi fått.
 
Annars är det bättre här hemma idag, Nova har vart feberfri och mycket piggare, så äntligen ska det väl ha vänt. Så nu hoppas vi hon är pigg och glad imorgon för kalaset.
Simon och jag är också piggare, men fortfarande lite febriga. Men klart mycket bättre än det varit. SÅ vi hoppas nu att det bara blir bättre.
Den här helgen har det inte hänt så mycket. Var ner på stan med min kära syster idag en liten sväng. Lika trevligt som alltid att få vara med syrran. 
Igår kväll satte jag in 100 kr på vera och john, slutade med att jag plockade ut 3700 kr, vilken känsla! Så idag blev det lite kldäer till lillplutt. 
Ikväll satte jag in en 100 lapp till fast på Simons vera och john, slutade med ett uttag på 500 kr. Så man ska inte klaga helgen har varit bra trotts sjukdomar.
Nej nu ska vi ladda inför morgondagens kalas.
 
Nattiinattt

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela