familyiseverythiing.blogg.se

Den här bloggen handlar om mig, min familj och våran vardag.

Måndag

Publicerad 2016-11-14 19:02:29 i Allmänt,

Hallå, ny vecka nya möjligheter.
Idag har vi vart och titta på Novas dans uppvisning, dom var jätte duktiga. Och man ser verkligen att hon tycker det är roligt. Så dansen kommer hon fortsätta med i vår. Vi skulle även ha vart på möte på förskolan ang Jack, men blev framskjuten tills på torsdag. Ser fram emot va det har kommit på.
För er som inte vet så håller vi Jack hemma från förskolan, då det hänt lite incidenter som gör att vi som föräldrar känner oss osäkra. Det är inge fel på personalen men de behöver få mera kunskap. Det är inte bara att ta en spruta här och där. Nej det gäller att ha sten koll och att hela tiden försöka ligga steget före. Det är inte lätt men man måste ge allt. Därav vi har tjatat om en resurs på heltid till Jack. Men tyvärr får vi inte det. Så ska bli mycket intressant och se vad som händer på mötet på torsdag.
Imorgon ska jag på möte på ams, nova ska till skolan. Men sen efter det så drar vi iväg på en liten mini tripp med Birka. Jag Simon och barnen. Ska bli super mysigt. Vi har bokat sviten, bara det kommer bli häftigt. Jacuzzi, två rum, frukost på sängen. Ja det kommer att bli lyx! Bäst av allt är att nova inte vet något. Så hon kommer nog bli glatt överraskad.

Trevlig kväll. Puss å kram

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela