familyiseverythiing.blogg.se

Den här bloggen handlar om mig, min familj och våran vardag.

Torsdag

Publicerad 2015-01-29 23:35:14 i

I förrgår natt var jag till akuten för mina dumma magsmärtor.  Hände inte mycket, togs några prover och klämde lite på magenBlev istället gyn på dagen. Fick pencelin mot äggledarinfektion. Hem å vila, igår fick jag frossa och ännu ondare. Och idag en blödning, så ringde vårdguiden son tyckte jag skulle åka in till gynakuten.  Kändes inge vidare att åka in idag på Simons födelsedag. Men han slapp ivf åka med in. 
Där var det fullt med folk som vanligt.  Men efter ca två timmar var det min tur. Fick träffa en mycket trevlig läkare som förklarar att jag har en polyp i livmodern.. Frågan är hur gyn här i Norrtälje kunna missat det för två dagar sedan. Blev cellprov och lite andra prover .remiss skickas till gyn i Norrtälje och jag ska tillbaka om en vecka. Nervöst men samtidigt skönt att de äntligen hittat något. 
Bara hoppas på att de inte är någon fara!  Nu är jag helt slut,och det ska bli så skönt med helg.Simon är ledig och kan hjälpa mig med barnen.  Nu ska jag försöka få lite sömn. Nattinatt, och grattis älskling! 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela