familyiseverythiing.blogg.se

Den här bloggen handlar om mig, min familj och våran vardag.

Söndag kväll

Publicerad 2015-12-20 23:22:41 i

Hallå, helgen är nu förbi och julen kommer allt närmare.  Svårt att känna julkänsla när det nu ikväll är 11 grader varmt ute. Jag tycker iofs att det är skönt att det inte är så kallt. Men det är tråkigt för alla barn. 
Och det är speciellt tråkigt om det inte ligger snö på julafton.  Men jag ser fram emot torsdag, äta julmat, dela ut paket kolla på kalle etc.

Helgen har varit bra, vi har umgåtts med Sandra och robban hela helgen. Ätit goda middagar,  vart på stan och fikat,  spelat spel fixat med julklappar.

  Idag var vi upp till flygis och träffade tomten.  Nova vart jätte glad och hon fick ett jätte gulligt förkläde av tomten. 
Sen har vi införskaffat ny säng till nova. En resårsäng, så nu äntligen kan man ligga tillsammans med henne i hennes säng. 



Imorgon är Simons sista lediga dag. Jätte tråkigt, har vart mysigt att ha han hemma.  Men han är ledig på julafton igen vilket är skönt. 
Och i helgen har Jack tagit sina första steg!  
Vi är så stolta och det är han med. Så nu är det bara att öva på så släpper det nog snart. Skulle kännas underbart om han kunde gå någorlunda när dagis sätter igång i februari.  
Han har även blivit bättre på att klättra, han tar sig upp på både tv bänk och soffan. Ja det händer mycket nu igen men det är härligt.  Roligt att se han utvecklas. 

Nej dags att krypa ner i sängen,  har en hel del att fixa med imorgon.  Nattinatt 💜 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela